SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da işkence şüphelisi 4 kişi tutuklandı

Bursa'da borç meselesi nedeniyle bir kişiye yaptıkları işkenceyi cep telefonuyla kaydettikleri öne sürülen ve operasyonla yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2022 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2022 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da işkence şüphelisi 4 kişi tutuklandı

Bursa'da borç meselesi nedeniyle kadın kıyafeti giydirdikleri bir kişiye yaptıkları işkenceyi cep telefonuyla kaydettikleri öne sürülen ve operasyonla yakalanan şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

E.M. (26) isimli kişiye işkence yaptıkları ve bu anları cep telefonuyla kameraya kaydettikleri iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan Y.D.Ç. (28), E.T, G.Y. ve M.Ş, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildikleri nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. G.Ü. ise hakkında adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Şüphelilerin E.M'yi Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi'ndeki bir eve götürerek darbettikten sonra kadın elbisesi giydirip işkence yaptığı ve bu anları da cep telefonu kamerasıyla kaydettiği belirtilmişti. E.M'nin arkadaşlarının ihbarı üzerine polis ekipleri, Y.D.Ç'yi söz konusu evde, diğer zanlıları ise adreslerinde gözaltına almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.