SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da iki kişiyi öldüren saldırgan intihar etti

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir rehabilitasyon merkezinde silahla 2 kişiyi öldüren saldırgan, evinde eşini de bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti. Güvenlik kamerasınca da kaydedilen özel eğitim ve rehabilitasyon merkezindeki saldırıda iş yeri sahibi ve babası hayatını kaybetti, bir çalışan yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da iki kişiyi öldüren saldırgan intihar etti

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir rehabilitasyon merkezinde silahla 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan saldırgan, evinde eşini de bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.

Saat 15.00'da Ramazan A (30), Yunusemre Mahallesi 2. Kasapoğlu Sokak'taki 7 yaşındaki oğlunun eğitim gördüğü Özel Yıldırım Gelişim, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gitti.

Otomobilinden indikten sonra elindeki pompalı tüfekle içeri giren Ramazan A, henüz bilinmeyen bir nedenle ateş etmeye başladı. Göğsünden vurulan iş yeri sahibi Enes Malik Güloğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Saldırıda Güloğlu'nun babası Musa Güloğlu başından ve boynundan, temizlik görevlisi Aysel Y. ise kolundan yaralandı.

Ramazan A, olay yerinden kaçtı.

Merkezde bulunan çalışanlar ve çocuklar, binadan tahliye edilirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Evine gidip eşini de bıçakladıktan sonra hurda deposunda intihar etti

Saldırgan, olay yerinden kaçarak Osmangazi ilçesindeki evine gitti.

Eşi Gülsüm A'yı da karnından bıçakla yaralayan Ramazan A, daha sonra Tabakhane bölgesindeki bir hurda deposundaki barakada yaşamına son verdi.

İş yeri sahibinin babası hastanede hayatını kaybetti

112 Acil Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan, iş yeri sahibi Enes Malik Güloğlu'nun babası Musa Güloğlu, burada hayatını kaybetti.

Bu arada, rehabilitasyon merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarında, saldırganın elindeki tüfekle içeri girmesinin ardından içerideki 2 kadının panikle kaçıştığı, daha sonra Ramazan A'nın ateş edip kaçtığı görülüyor.

Bursa Valiliği'nden açıklama

Bursa Valiliği rehabilitasyon merkezinde meydana gelen olaya ilişkin açıklamada bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"20.07.2020 günü saat 15.30 sıralarında Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinde meydana gelen ateşli silahla kasten öldürme olayı ile ilgili yapılan araştırmada, R.A. isimli şahıs E.M.G.'yi kalbinden (şahıs eks), babası M.G.'yi başından ve boynundan hayati tehlike arz edecek şekilde vurmuş, ayrıca işyerinde temizlik görevlisi olarak çalışan A.Y'yi de sağ kolundan hayatı tehlike arz etmeyecek şekilde yaralamıştır. Şüpheli şahıs olay yerinden kaçmış, Osmangazi İlçesi Tabakhane bölgesinden eşi G.A'yı karnından vurarak ağır yaralamış, kendisini de kafasından vurarak intihar etmiş ve eks olmuştur. Yaralı şahısların sağlık kuruluşlarında tedavilerine başlanılmış olup olay çok yönlü olarak araştırılmaktadır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.