SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da hakim ölü bulundu; Üzerinden intihar mektubu çıktı

Bursa Adliyesi'nde görevli bir kadın hakim çocuk parkında ölü bulundu. Savcı olan eşinden ayrıldığı ve psikolojik destek aldığı öğrenilen hakimin üzerinden 3 sayfalık intihar mektubu çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2022 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2022 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da hakim ölü bulundu; Üzerinden intihar mektubu çıktı

Alınan bilgiye göre, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Ertuğrul Mahallesi'nde bir kadının oyun gruplarında iple asılı olduğunu gören çevredekiler durumu polise bildirdi.

Adrese giden polis ekipleri, yaptıkları incelemede, Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görev yapan hakim Çiğdem Bayrakçeken'in (30) hayatını kaybettiğini tespit etti.

Hakimin cenazesi savcının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Daha sonra yakınlarına teslim edilen Çiğdem Bayrakçeken cenazesi, adliye önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi. Hakim Çiğdem Bayrakçeken'in cenazesi yarın Afyonkarahisar’da Paşa Camii’nde öğlen namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

Hakim Çiğdem Bayrakçeken'in ilk belirlemelere göre intihar ettiğinin değerlendirildiği, şüpheli bir duruma rastlanılmadığı ifade edildi..

ölümhaberi.com'un haberine göre, Bursa Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi olan Çiğdem Bayrakçeken'in yine Bursa Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı B. A.’nın eski eşi olduğu, geçen yıl 6 Eylül’de de resmi olarak boşandıkları öğrenildi.

Üzerinden 3 sayfa intihar notu çıkan hakimin, psikolojik destek aldığı, doktorunun ise yakınlarına intihar riskini söylediği öğrenildi. Bir süredir hakim ve savcı arkadaşlarının evinde kalan Çiğdem Bayrakçeken'in ailesinin geçen gün yanına geldiği, akşam saatlerinde ise "kedilere mama vereceğim" diyerek evden çıktığı öğrenildi.

TBB Yönetim Kurulu Üyesi Altun'un başsağlığı mesajı

TBB Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gürkan Altun, hakim Çiğdem Bayrakçeken'in vefatı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Afyonkarahisar Barosu’na kayıtlı Avukat iken Hakimlik mesleğine geçen ve son olarak Bursa 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görev yapan Hakim Çiğdem Bayrakçeken’i zamansız kaybettik. Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet, başta yakınlarına ve yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.