SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da haber takibi yapan gazeteci darp edildi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde eğlence mekanındaki silahlı saldırıyı araştıran İHA muhabiri Abdullah Bozkurt bir mekan sahibi ve çalışanları tarafından saldırıya uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da haber takibi yapan gazeteci darp edildi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Podyum Park'ta meydana gelen bir olayda bilgi toplamak için eğlence mekanına giden İHA muhabiri Abdullah Bozkurt, Klarnet adlı mekanın yetkilileri ve güvenlikçileri tarafından darp edildi. Bozkurt, hastaneye kaldırıldı. 

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, İHA muhabirinin görev yaptığı sırada saldırıya uğradığını üzülerek öğrendiğini belirterek kınama mesajı yayınladı.

Saldırının faillerinin takipçisi olacaklarını belirten Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, "Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelik çirkin saldırılara bu akşam Bursa'da bir yenisinin eklendiğini üzülerek haber aldım. Edindiğimiz bilgiye göre, İhlas Haber Ajansı muhabiri genç meslektaşımız Abdullah Bozkurt, Podyumpark'ta meydana gelen bir olay hakkında bilgi toplarken Klarnet isimli mekanın yetkilileri ve güvenlikçileri tarafından feci şekilde dövülerek hastaneye kaldırılmış. Tek tesellimiz meslektaşımızın hayati tehlikesinin olmamasıdır. Halkın haber alma özgürlüğü adına fedakarca görev yapan meslektaşımıza ‘geçmiş olsun’ diyor, saldırgaların yakalanarak hak ettikleri şekilde cezalandırılmasını bekliyoruz. Bursa Gazeteciler Cemiyeti olarak konunun takipçisi olacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.