SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki çocuk toprağa verildi

Bursa'nın Gürsu ilçesinde babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki çocuğun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2022 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2022 00:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da babası tarafından öldürülen 7 yaşındaki çocuk toprağa verildi

Bursa'nın Gürsu ilçesinde önceki akşam, baba R.S'nin (42), 7 yaşındaki oğlu A.S'yi kesici aletle öldürüp diğer oğlu 3 yaşındaki R.S'yi de yaraladıktan sonra intihar etmesinin ardından cenazelerin Bursa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsileri tamamlandı.

Yakınları tarafından alınan baba ve oğlunun cenazeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü gasilhanesine getirildi.

Buradaki işlemlerin ardından Gürsu ilçesindeki Zafer Camisi'ne götürülen A.S'nin cenazesi burada kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Babanın cenazesi de ikindi namazının ardından aynı ilçede defnedildi.

Bu arada olayda yaralanan 3 yaşındaki R.S'nin ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Dün akşam saatlerinde Gürsu İpekyolu Mahallesi'nde evine işten dönen ve kapıyı anahtarıyla açamayan anne A.S. (37), küçük çocuğu R.S'nin ağladığını duyunca jandarmaya ihbarda bulunmuştu.

Adrese giden jandarma ekipleri, kilidi kırarak eve girince baba ve oğlunun cesediyle karşılaşmış, evdeki küçük çocuğu ise yaralı bulmuştu. Evde inceleme yapan ekipler, R.S'nin, oğlu A.S'yi kesici aletle öldürüp diğer oğlu R.S'yi de yaraladıktan sonra iple kendisini asarak intihar ettiğini belirlemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.