SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 'Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma' paneli

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve Gayrimenkul için Strateji Platformu, 20 Nisan cumartesi günü "Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma" paneli düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da 'Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma' paneli

Hemen hemen her ilçesinde kendi adıyla fay hattı bulunan, geçen aylarda yeni keşfedilen Yenişehir- Kayapa fay hattıyla kamuoyunun gündemine gelen Bursa'da afetlere karşı dirençli bir kent oluşturmanın önemi konusunda panel düzenleniyor. 

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve Gayrimenkul için Strateji Platformu tarafından düzenlenen panel, 20 Nisan cumartesi günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek. Ramada by Wyndham'da düzenlenecek panelde 6 katılımcı konuşmacı olarak yer alacak. Egemall Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Şükrü Cem Akçay'ın moderatörlüğünde düzenlenen "Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma" panelinde konuşmacı olacak isimler şöyle; Bursa Uludağ Üniversitesi Emlak Yönetimi Programı Başkanı Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun, GİSP Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akdoğan, GİSP Bursa Grubu Başkanı Erkan Erdem, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Meral Türkeş, Yüksek Şehir Plancası Petra Planlama Kurucusu Uluay Koçak Güvener, Yardımcı Legal Hukuk Ofisi Av. Dr. Kazım Çınar. 

Katılımın yüz yüze olduğu panele Bursa halkı davetlidir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.