SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da açılışa hazırlanan dernek binasında hırsızlık

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde açılışı gerçekleştirilecek Bursa Çerkes Kültür Derneğinin yeni binasından dizüstü bilgisayar, ses sistemi ve bazı elektronik malzemeler çalındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2022 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2022 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da açılışa hazırlanan dernek binasında hırsızlık

Bursa Çerkes Kültür Derneğinin Nilüfer'deki yeni binasına açılış hazırlıkları için dün sabah saatlerinde gelen görevliler, dizüstü bilgisayar, ses sistemi ve bazı elektronik malzemelerin yerinde olmadığını fark etti.

Bunun üzerine güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu, kimliği henüz tespit edilemeyen bir şüphelinin, söz konusu malzemeleri çaldığı belirlendi.

Durumun haber verilmesi üzerine derneğe gelerek araştırma yapan polis ekipleri, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

Dernek Başkanı Levent Turgut, yaptığı açıklamada, açılış gününde böyle bir olayı yaşamanın kendilerini üzdüğünü belirterek, "Emniyet güçlerinin şüpheliyi yakalayacağına inanıyorum." dedi.

Dernek binasının açılışı gerçekleştirildi

Öte yandan derneğin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Dinçer ve davetliler katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.