SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 24 büyükbaş hayvanı çaldılar

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 24 büyükbaş hayvanı çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da 24 büyükbaş hayvanı çaldılar

Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayramdere Mahallesi Longoz Ormanları'nda 24 büyükbaş hayvanın çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. 

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda tespit edilen aracı Yeniköy mevkisinde durduran ekipler, sürücü A.K. ile yanındaki L.U'nun, küçükbaş ve evcil hayvan hırsızlığından arandığını belirledi. 

Araçta, Longoz Ormanları'nda çalınan hayvanlara ait 4 kulak küpe numarası, hayvan uyuşturmak için kullanılan iğne atma aparatı, hava basınçlı tüfek ve düz boru, anestezi etkili ilaçlar, baltalar, kasap bıçakları, buzağı biberonu, satır, el feneri ve üzerinde hayvan kanı ile kıllarının olduğu yağmurluk ele geçirildi.

A.K'nin cüzdanında bulunan bir çiftliğe ait kartvizitten yola çıkan ekipler, zanlıya ait Kestel'de hayvan çiftliğinin olduğu bilgisine ulaştı.

Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kestel ve Yıldırım'daki jandarma çalışanlarının desteğiyle çiftliğe düzenlenen operasyonda bulunan çalıntı 14 büyükbaş hayvanı sahiplerine teslim etti. 

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Rus uyruklu olduğu öğrenilen L.U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.