SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 10 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Bursa'da otobüsün karıştığı kazada, elindeki ipin aracın tekerine takılması sonucu yere düşerek yaralanan çocuk, hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2022 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2022 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da 10 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Alınan bilgiye göre, 27 Şubat'ta Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde yol kenarında oynayan Ömer Şirin'in (10) elindeki ip, F.M.A. (30) idaresindeki otobüsün tekerleklerine dolandı. Bu nedenle yere düşen çocuk, başından darbe aldı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ömer Şirin'i Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Tedaviye alınan çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen F.M.A. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Anne Nadire Şirin oğlunun ölümüyle derin bir acı yaşadı

Bursa'ya 10 gün önce taşınmışlar

İnşaat işçisi baba Fevzi Şirin, AA muhabirine, 6 çocuğundan birinin konuşma zorluğu çektiğini, eşinin kalp hastası olduğunu söyledi.

Şirin, eşi ve çocuğunun tedavileri için Kars'ın Digor ilçesi Yaylacık köyünden 10 gün önce Bursa'ya taşındıklarını anlattı.

Konuşurken gözyaşlarını tutamayan anne Nadire Şirin ise yaşamını yitiren oğlu Ömer'in, olay günü hasta olan kardeşiyle parka gitmek üzere evden çıktığını söyledi.

Kazayı görmediğini dile getiren Şirin, "Araba birden çocuğa çarptı. Ben çocuğuma koştum. Adam gidecekti, ben arabanın fotoğrafını çekince durdu." dedi.

Nadire Şirin, okula gitmeyi çok isteyen Ömer'i, adreslerini Bursa'ya aldırdıktan sonra kaydettirmeyi planladıklarını, olay sırasında oğlunun elinde ip görmediğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.