SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'den sel felaketine uğrayan Kastamonu'ya destek

Bursa Büyükşehir Belediyesince, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya tam donanımlı araç ve personel desteğinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2021 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2021 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Büyükşehir'den sel felaketine uğrayan Kastamonu'ya destek

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çevre illerden bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi ve iş makinesi sevk edilirken, AFAD, Bursa Büyükşehir Belediyesinden de tam donanımlı iki araç istedi.

Geçen ay Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşanan selin ardından büyük bir özveriyle çalışan BUSKİ ekipleri, bu kez Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi için yola çıktı. Vakumlu iki araç ile 5 BUSKİ personeli, sular altında kalan kamu binaları ile vatandaşlara ait binalardan su tahliye işlemi bitene kadar Kastamonu'da görev yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.