SON DAKİKA
Hava Durumu

Boşanma aşamasındaki eşine doğalgaz düzenekli patlayıcı tuzağı kurdu

Bursa’da boşanma aşamasındaki eşinin evinde doğalgazı açıp evi havaya uçurmak için düzenek kurduğu iddia edilen kişi ve oğlu gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Boşanma aşamasındaki eşine doğalgaz düzenekli patlayıcı tuzağı kurdu

Bursa'da bir apartman dairesinde açık bırakılan ocaktan yayılan doğal gaza herhangi bir facia yaşanmadan müdahale edildi. Apartmanda yaşayanlar tahliye edilirken, gazın yayıldığı "kablolu düzenek" bulunan dairede baba oğul gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay dün saat 17.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi’nde meydana geldi. Apartmandaki daireden doğal gaz kokusu geldiğini fark eden komşular, durumu kocasıyla boşanma aşamasında olan N.T.’ye bildirdi.

N.T. kendisinin bir süredir yaşamadığı, boşanma aşamasındaki kocası M.T. ile oğlu M.T'nin kaldığı eve doğalgaz dağıtım firması görevlileri ve polis ekipleriyle gitti. Daha sonra bu adrese polis ekipleri sevk edildi.

Ardından N.T.'ye ait dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Eve giren ekipler, evin kapısının arkasına elektrik fişine takılı şekilde kablolu düzenek kurularak doğalgaz vanalarının açık bırakıldığını tespit etti. Apartmanda yaşayanları tahliye eden ekipler, binanın elektrik ve doğal gaz bağlantılarını kesti, düzenek de uzmanlar tarafından etkisiz hale getirdi.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri N.T.’nin boşanmak üzere olduğu kocası M.T. (66) ve oğlu M.T. (34)'yi olayın şüphelisi oldukları iddiasıyla gözaltına aldı. Soruşturma Asayiş Şube Mümdürlüğü'nde sürerken N.T.’nin durumun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.