SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bir Kira Bir Yuva' kampanya sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı yapıldı'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasının internet sitesine önceki akşam 3 milyon 700 bin siber saldırı gerçekleştirildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2023 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2023 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Bir Kira Bir Yuva' kampanya sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı yapıldı'

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ihtiyacharitası.org, depremzedelerle dayanışma için 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyası düzenledi. Halk Tv özel yayında 28 bin 466 depremzede ailenin bir yıllık kirasını karşılayacak miktarda bağış yapıldı. Ayrıca binlerce aileye de destek verilebilecek yardım toplandı.

Soyer, dün Halk TV canlı yayınında yaptığı açıklamada kampanyanın internet sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı gerçekleştiğini söyledi. Soyer, “Bu iyilikle kötülüğün mücadelesi” dedi.

Soyer, özel yayın sonrası yaptığı açıklamada hedeflerinin üzerine çıktıklarını söylemiş, 33 bin 98 aileye kira desteği için 330 milyon lira toplandığını duyurmuştu.

Soyer’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Hedefimizi aştık… 33.098 ailemize kira desteği için 330 milyon ₺ topladık. Dayanışmamızı sürdürecek, büyütecek, yuva sıcaklığına hasret kalan depremzedelerimize hep birlikte destek olacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.