SON DAKİKA
Hava Durumu

Bebek arabasından 100 bin liralık hırsızlık

Bursa'da, bir bebek arabasında asılı olan ve içinde 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çantayı çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı. Ziynet eşyaları çalınan 27 yaşındaki kadının bebek arabasıyla pazarda dolaşırken, şüpheliler tarafından takip edildiği anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bebek arabasından 100 bin liralık hırsızlık

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, bebek arabasında asılı olan ve içinde yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çantayı çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, P.Y. (27) alışveriş yapmak için İhsaniye Mahallesi'ndeki pazar alanına gitti.

P.Y, alışverişe gittiğinde evde çalınır düşüncesiyle 100 bin lira değerindeki altın takılarını çantasına koyarak yanına aldı.

Bebek arabasına astığı çantasıyla bir süre alışveriş yapan P.Y, bir süre sonra çantanın yerinde olmadığını fark etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin N.K, G.E. ve N.T. olduğunu belirledi.

Söz konusu şüpheliler, polisin operasyonuyla gözaltına aldı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda çalınan ziynet eşyaları, bir miktar para, iki adet ruhsatsız tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. G.E. ve N.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, P.Y'nin bebek arabasıyla pazarda dolaştığı, şüphelilerin ise onu takip ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.