SON DAKİKA
Hava Durumu

Balıkesir'de deprem; Marmara sallandı

Marmara ve çevresi, merkez üssü Balıkesir'in Dursunbey ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde depremle sallandı. Deprem Bursa, Çanakkale, Yalova, Eskişehir ve İstanbul'da hissedildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2022 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2022 02:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Balıkesir'de deprem; Marmara sallandı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 22.31 sıralarında 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara ve çevresinde hissedilen deprem yaklaşık 10 saniye sürdü.

Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi'nin kayıtlarına göre deprem yerin 7,2 kilometre derinliğinde oluştu. Bu depremi iki küçük artçı sarsıntı izledi.

Can kaybı, yaralanma ve hasar yok

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 22.31'de kaydedilen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, merkez üssüne en yakın yerleşim yerlerinden Ayvacık Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Bulut ve Bahçavan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığı konusunda bilgi aldı. Bahçavan, yaptığı açıklamada, depremin sadece Dursunbey'de değil Bursa, İstanbul, Balıkesir ve birçok yerde hissedildiğini söyledi.

Kaymakam Bulut ile hemen yola çıktıklarını aktaran Bahçavan, "Önce muhtarımızı aradık, bir hasar olmadığını öğrendik. Buraya geldik. AFAD, jandarma ve belediyemizin ekipleri de mahalleye ulaştı." dedi.

Bahçavan, ev ev dolaşıp detaylı incelemeleri de yapacakları belirterek "Çok şükür bir hasarımız yok. Biz de bu gece vatandaşlarımızla beraber geceyi burada geçireceğiz." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.