SON DAKİKA
Hava Durumu

Annesini öldüren zanlının ilk ifadesi: Şeytan istedi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde annesini bıçaklayarak öldüren, üvey kardeşini de ağır yaralayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, "Şeytan bana 'Kendini öldür.' dedi. Kendimi bıçaklayacaktım, annem müdahale etti. Daha sonra şeytan 'Anneni de öldür.' dedi, bunun üzerine annemi bıçakladı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2022 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2022 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Annesini öldüren zanlının ilk ifadesi: Şeytan istedi!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde annesini bıçaklayarak öldüren, üvey kardeşini de ağır yaralayan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Muhammed E.'nin, çeşitli suçlardan 4 sabıkası bulunduğu ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde, "Şeytan bana 'Kendini öldür.' dedi. Kendimi bıçaklayacaktım, annem müdahale etti. Daha sonra şeytan 'Anneni de öldür.' dedi, bunun üzerine annemi bıçakladı. O sırada kardeşim geldi. Şeytan onu da öldürmemi isteyince kardeşimi de bıçakladım." dediği öğrenildi.

Çeşitli suçlardan 4 sabıkası bulunan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Muhammed E, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ne olmuştu?

Alınan bilgiye göre, Muhammed E. (25), Dumlupınar Mahallesi Emek Sokak'taki evlerinde annesi Azime A. (48) ve üvey kız kardeşi Merve A. (13) ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammed E, annesi ve kardeşini bıçaklayarak evin kapısını kilitledi.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin geldiğini gören şüpheli, eve kimsenin girmemesini isteyerek pencereye yumruk ve kafasıyla vurmaya başladı. Zanlı polislerin ikna etmesiyle teslim oldu.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Azime A'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Merve A. ise ağır yaralı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Azime A'nın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.