SON DAKİKA
Hava Durumu

Ailesinden dört kişiyi öldüren çevik kuvvet polisi tutuklandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde para meselesi nedeniyle annesi, iki ağabeyi ve yengesini öldüren zanlı çevik kuvvet polisi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ailesinden dört kişiyi öldüren çevik kuvvet polisi tutuklandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde annesi, iki ağabeyi ve yengesini silahla öldüren kişi, tutuklandı.

Bingöl'de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan A.E (29), alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen ağabeyi Mehmet E'yi İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı. Bunun üzerine olası tartışmayı engellemek için anne Bediriye E. ile zanlının diğer ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. de bölgeye gitti.

A.E, geldiğini gördüğü aile bireylerine silahla ateş etti. Zanlının annesi Bedriye E, ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı olarak hastane kaldırılan şüphelinin diğer ağabeyi Mehmet E. (39) de müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerinden ayrılan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Emniyetteki sorgusu tamamlanan A.E, sevk edildiği Orhangazi Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Zanlının, müteahhitlik yapan ağabeyi Mehmet E'den aracını satarak ev aldığı, dairesini henüz teslim almadığı ve aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet oluştuğu iddia edildi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, aile içi kavgada bir polisin silahla öldürdüğü annesi, 2 ağabeyi ve yengesinin cenazeleri toprağa verildi. Ölenlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.