SON DAKİKA
Hava Durumu

Açlık grevindeki doktor: Eylemi yakında sona erdirebilirim

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapmak istediği özel ortopedi hastanesinin imar işlemleriyle ilgili engeller çıkarıldığı gerekçesiyle açlık grevine başlayan Uzman Dr. Kayhan Turan, projeyle ilgili olumlu gelişmelerin yaşandığını, grevini çok yakında sona erdirebileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Açlık grevindeki doktor: Eylemi yakında sona erdirebilirim

Aritmi Sağlık Grubu Hastanesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen toplantıda, gazetecilere açıklama yapan Ortopedi Uzmanı Dr. Kayhan Turan, projeyle ilgili AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ile görüştüklerini belirtti.

Hastane projesinin kendi yerinde çok yakın zamanda başlamasını beklediklerini aktaran Turan, "Görüşmeler devam ediyor. Gerçekten bir aydır açlık grevindeyim. Sesimi duyurmak için oldukça fazla çabaladım. Sonuç vermeye başladı diye düşünüyorum." dedi.

Turan, görüşmelerinin olumlu yönde ilerlemesiyle, 30 gündür devam eden açlık grevini de sonlandırabileceğine dikkati çekerek şöyle konuştu:

"Özellikle AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan bey gerçekten çok sıcak ve beni anlamaya çalışarak yaklaştı. Kendisine teşekkür ediyorum. Birkaç ufak ayrıntıyla birlikte muhtemelen çok kısa sürede bu süreci bitirip önümüze bakacağız. Yeni hastanemizin yapımı sürecine gireceğiz. (Açlık grevi) Henüz daha son bulmuyor ama çok yaklaştık diyebilirim. Çünkü amacım açlık grevinde kendime zarar vermek değil. Süreci hızlandırmak ve bunu yüzde doksan başardığımı söyleyebilirim. Son birkaç şeyle birlikte açlık grevinin kısa bir zamanı içinde biteceğini söyleyebilirim."

Turan, ayrıca tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı da kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.