SON DAKİKA
Hava Durumu

Acı tesadüf; Kalp krizinden ölen arkadaşını anma turnuvasında kalp krizinden öldü

Bursa'da halı saha maçında kalp krizinden kaybettiği arkadaşının anısına düzenlenen halı saha turnuvasına katılan Yıldırım Belediyesi çalışanı Mimar Sinan Öztürk kalp krizinden vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Acı tesadüf; Kalp krizinden ölen arkadaşını anma turnuvasında kalp krizinden öldü

Bursa'da 6 ay önce halı saha maçında geçirdiği kalp krizi nedeniyle 49 yaşında hayatını kaybeden Yıldırım Belediyesi çalışanı İlyas Kader anısına düzenlenen halı saha turnuvasında, aynı belediyede inşaat teknikeri olarak çalışan Mimar Sinan Öztürk (41) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Nisan ayında halı saha maçında hayatını kaybeden İlyas Kader anısına belediye bünyesinde Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Halı Sahası'nda futbol turnuvası organize edildi.

Belediyede inşaat teknikeri olarak çalışan Mimar Sinan Öztürk de arkadaşlarıyla turnuvaya katıldı. Takımda kaleci olarak oynayan Öztürk, karşılaşma sırasında fenalaşarak yere yığıldı.

Saha kenarında hazır bekleyen 112 Acil Sağlık personelinin ilk müdahalesini yaptığı Öztürk, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Öztürk, ameliyata alındı ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası Mimar Sinan Öztürk'ün ölümü, ailesi, çalışma arkadaşları ve sevenlerini yasa boğdu.

Yıldırım Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde 2006'dan bu yana tekniker olarak çalışan Öztürk için belediye önünde tören düzenlendi.

Sinan Öztürk'ün cenazesi, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın da katıldığı törenin ardından Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Hamitler Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mimar Sinan Öztürk (sağda) arkadaşı İlyas Kader ile aynı kaderi paylaştı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.