SON DAKİKA
Hava Durumu

'30 dakikada siyası hayatını bitirmezsem namerdim'

Bir süre önce canlı yayında tweet tartışması yaşayan Nihat Doğan ile Melih Gökçek yine karşı karşıya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2013 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2013 00:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'30 dakikada siyası hayatını bitirmezsem namerdim'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile halk müziği sanatçısı Nihat Doğan arasında canlı yayında başlayan tartışma bugün Nihat Doğan'ın attığı bir tweet ile yeniden alevlendi. Doğan, bugün attığı tweet'le Melih Gökçek'e oğlunun kanalında düello teklif etti ve Gökçek'e "30 dakikada da siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim" dedi.

Melih Gökçek canlı yayında Nihat Doğan'ın bir tweet'ini eleştirince programa Nihat Doğan telefonlu katılmış ve Melih Gökçek'e "Başkanım bu kamu mallarına sahip çıktığınız kadar bu halka da sahip çıkın. Lütfen bir orta yol bulun.' ifadelerini kullanmıştı. Melih Gökçek ise Nihat Doğan'a "Bilmediğin konularda bir daha tweet atma" demişti.

İşte Doğan'ın bu akşam attığı o tweetlerden bazıları:

"@06melihgokcek sizin kanalınızda oğlunuz Osman'ın moderatörlüğünde canlı yayında kapışalım. 30 dk da siyasi hayatınızı bitirmezsem namerdim.

Osman Gokcek; konser vermedikleri icin babasini elestirdigimi soylemis. Para pesinde kosan Kisi senin program icin verdigin parayi red eder mi

Allahtan baska kimseye borcum yok.Onlarin gucleri satin aldiklari kolelere yeter

@slymnkurt @06melihgokcek O anca benim sordugum soruda hattan aldirip olmadigim yerde arkamdan saldirir. Erkekse karsima ciksin.

Melihin Cucugu Osman efendi; 1 konser ( 25 bn Tl ) ye tamah eden kisi verdigin Aylik 60 bin Tl lik teklifi nie red etsin.adamsan acikla.

Ben Osman ve babasi M.Gokcek gibi Akp yi rant cikar ve menfaat araci olarak gormedim.Servetinizi babanin Bld Bsk maasiyla mi yaptiniz acikla.

Bu devletin bu milletin Yetimin fakirin fukaranin 1 lirasini bogazinizdan gecirmediginize dair Inandigin ! Allahin ustune yemin eder misiniz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.