SON DAKİKA
Hava Durumu

15 yıldır atama bekleyen öğretmenin acı sonu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu İngilizce öğretmeni Selda Var, annesi Hatice Ulusal ve 8 yaşındaki çocuğu Derin Var hayatını kaybetti, 6 yaşındaki Deniz Var ise yaralandı. Öğretmen Selda Var'ın 15 yıldır atama beklediği, atamasının yapılması için Milli Eğitim Bakanlığına evrak götürmek üzere Sakarya'dan Ankara'ya geldiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
15 yıldır atama bekleyen öğretmenin acı sonu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Selda Var (43) idaresindeki 34 TF 0504 plakalı otomobil, Ovalılar Kavşağı'nda, kırmızı ışıkta bekleyen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 BLP 88 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Selda Var ile aynı araçta bulunan annesi Hatice Ulusal (62) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobildeki Selda Var'ın çocukları Derin (8) ve Deniz Var (6) yaralandı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Derin Var, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Deniz Var ise ilk müdahalenin ardından Gazi Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri, incelemenin ardından morga gönderildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden sürücü Selda Var'ın İngilizce öğretmeni olduğu ve 15 yıldır atama beklediği, atamasının yapılması için Milli Eğitim Bakanlığına evrak götürmek üzere Sakarya'dan Ankara'ya geldiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.