SON DAKİKA
Hava Durumu

1250 kiloluk boğa 40 bin liradan satışa çıkarıldı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, "Şampiyon" adlı 1 ton 250 kilogram ağırlığındaki kurbanlık boğa, 40 bin liraya alıcı bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2021 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
1250 kiloluk boğa 40 bin liradan satışa çıkarıldı

Karacabey'deki bir çiftlikte yetiştirilen 3 yaşındaki boğa, iri cüssesiyle görenleri şaşırtıyor. Çiftlik sahiplerince özenle beslenerek kurban için hazırlanan boğa, 40 bin liradan satışa sunuldu.

Çiftlik sahibi Serkan Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, şarole cinsi boğayı 1 yaşından beri beslediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Son tartımında 1,25 ton geldi. Danamız bileğine kadar kendini doldurdu. Günlük 2 el arabası arpa ve mısır ile 2 balya da saman yiyor. Özenle baktık ve bugünlere getirdik. Bu hayvanı herkesin görmesini istedik. Bizim çiftliğimiz içinde güzel emeklerimizin karşılığını veren bir hayvan oldu. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Kurbanı kabul olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.