SON DAKİKA
Hava Durumu

Okullardan 'Altın Kapak'a tam destek

Plastik kapakların geri dönüşümü ile alınacak akülü arabaları ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırmak amacıyla Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından gerçekleştirilen projeye Bursalı öğrencilerin desteği devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2012 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2012 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Okullardan 'Altın Kapak'a tam destek

İhtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan 'Altın Kapaklar Sandalyeye' projesine anaokulu, ilköğretim ve lise öğrencileri ilgi göstermeye devam ediyor. Öğrenciler tarafından getirilen kapaklar, Bursa Kent Konseyi yetkililerine teslim edildi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, okulların bu kampanyaya destek vermesinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Plastik kapakların hem geri dönüşüme kazandırıldığını, hem de engelli vatandaşlara destek verildiğini söyleyen Pala, projeye başta okullar olmak üzere halkında yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Pala, engellerin ortadan kaldırılması için Bursalıların projeye destek vermeye devam etmesini istedi.

Engelliler Meclisi İbrahim Sönmez ise engelsiz bir Bursa için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Proje kapsamında 10 adet akülü aracı ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyleyen Sönmez, akülü araç dağıtımına periyodik olarak devam edeceklerini anlattı. Sönmez, projeyi sahiplenen öğrencilere ve Bursalılara teşekkür etti.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan 'Altan Kapaklar Sandalyeye' projesine son olarak destek veren okullar ise şöyle:

Sevgi Çiçeği Anaokulu, Nilüfer İsmail Kadriye Solakoğulları İlköğretim Okulu (İO), Şahin Yılmaz İlköğretim Okulu (İO), Reşitpaşa İlköğretim Okulu (İO), Dr. Necla Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu (İO) ve Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.