SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençler sosyal medyayı tartışıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 6 ülkeden 30 genç Bursa'da sosyal medyayı tartışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2012 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2012 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gençler sosyal medyayı tartışıyor

BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği tarafından Sosyal medya konusunda hazırlanan "Socially Yours" projesi Türkiye'de gerçekleştirilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından da desteklenen ilk uluslararası gençlik değişimi projesi olması özelliğini taşıyor.

BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği tarafından hazırlanan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirilen Eylem 3.1 "Socially Yours" projesi kapsamında Yunanistan, İtalya, Karadağ, Polonya, Gürcistan ve Türkiye'den gelen 30 genç sosyal medyayı tartışıyor.

Proje hakkında bilgiler veren BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği Başkanı Sertaç Şipka, "Socially Yours, Avrupa Komisyonu aracılığıyla T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı - Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından Mayıs 2012 başvuru dönemine istinaden kabul edilen Eylem 3.1 AB Komşu Ülkeleriyle İşbirliği alt başlıklı bir gençlik değişimi projesidir. Projede yeni bir kavram olan ve sürekli gelişim gösteren sosyal medyanın doğuşu ve evrelerini incelemeyi, sosyal medyanın günlük hayatta kullanım alanlarını, sağladığı fayda ve zararları uluslararası bir platformda tartışılmasını sağlamayı ve sosyal medyayı, içine gönüllülüğü de katarak yeni nesillerin bu alanda bilinçlenmesini sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Hotel Anatolia'da başlayan ve sosyal medyanın tüm yönleriyle ele alındığı tartışma programları 3 Aralık'a kadar sürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.