SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşim’in kıdemli çalışanlarına kutlama plaketi

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önemli markası Yeşim çatısı altında 30 yıldan uzun süre emek veren çalışanlara plaket takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeşim’in kıdemli çalışanlarına kutlama plaketi

Bu yıl ilk kez organize edilen ve gelenekselleşmesi hedeflenen tören kapsamında 30 ve 40 yıl aralığında kıdemi olan Yeşimliler, etkinliğe özel olarak hazırlanan plaketler verildi. Geçtiğimiz yıl aralık ayında planlanan ancak pandemi koşulları nedeniyle ertelenen ödül töreni, Mövenpick Otel'de geniş katılımla gerçekleştirildi.

Törenin açılışında konuşan Yeşim Grup CEO’su Şenol Şankaya, 30 yıl ve daha uzun süredir birlikte yol aldıkları Yeşimliler'i kutlamak adına bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Kıdem yıllarını Nergis Holding’ten bu yana Yeşim’e gönül ve emek veren ve şu anda Yeşim bünyesindeki tüm çalışanları içine alacak şekilde belirlediklerini ifade eden Şankaya, “Hepinizin bildiği üzere Yeşim; 1983 yılında üretime başlayan ve 40. yılına yol alan bir grup. Biz çok büyük bir aileyiz. Yeşim’in daha uzun yıllar varlığını sürdürebilmesi adına bizimle birlikte olan ve bugünlere gelmemizde emeği olan başta siz kıdemli çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm Yeşimlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Grubun tüm başarılarında herkesin ayrı ayrı büyük katkıları olduğunu ifade eden Şankaya, "Kıdem kutlama törenlerimiz bundan sonra da bir gelenek halini alarak uzun yıllar boyu sürecek. Yeşim Grup’un değerlerimiz ışığında daha nice uzun yıllar mevcut tüm lokasyonlarında var olmasını, üretmeye devam etmesini ve daha nice yıllar bu kıdem törenlerinde bir arada olabilmeyi diliyorum.” diye konuştu.

40 yıldan uzun süre Yeşim Grup’a emek veren ve geçen yıl vefat eden Macit Safi de törende unutulmadı. Hatırasını yaşatmak adına aile üyelerine teslim edilmek üzere bir kıdem plaketi hazırlandı.

Geçtiğimiz yıl Yeşim’de 35. yılını kutlayan CEO Şenol Şankaya’ya da plaket takdim edildi. Şankaya plaketini, Boyahane Terbiye Şardon Makinisti Nuri Alapınar’ın elinden aldı.  

Plaket töreninin ardından iftar yemeğine geçildi. 

2021 yılına ait 5, 10, 15, 20 ve 25 yıllık diğer kıdem ödülleri de Nisan ayı içerisinde firma bünyesinde organize edilecek törenlerle sahiplerine verilecek. 2022 yılı Kıdem Ödülleri Töreni de, yıl sonu itibarı ile 30. yılını dolduran Yeşimlilere yönelik olarak önümüzdeki aralık ayında gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.