SON DAKİKA
Hava Durumu

Sönmez'e doğum günü pastalı uğurlama

BTSO'da 18 yıl başkanlık yapan Celal Sönmez, görevi yeni seçilen İbrahim Burkay'a devretti. Burkay ve ekibi devir-teslim sırasında 17 Mayıs'ta yeni yaşına giren Sönmez için sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2013 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2013 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sönmez'e doğum günü pastalı uğurlama

BTSO seçimlerinden zaferle çıkan İbrahim Burkay, görevi Celal Sönmez'den devraldı.

Burkay, Bursa iş hayatının önümüzdeki 50 yılına şekil verecek vizyon projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Burkay, 18 yıl boyunca önemli projelere imza atan Celal Sönmez ve ekibine teşekkür ederek plaket verdi.

Bursa iş dünyasının desteğini alarak ortak akılla yeni bir vizyon yaratacaklarını ifade eden İbrahim Burkay, "Bursa'nın geleceğine şekil verecek projeleri hayata geçirmek için aldığımız bayrağı daha da ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Bursa iş hayatına önümüzdeki 50 yılına şekil verecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz. Yapılan bütün işler aslında geçmişin birer devamı olacak. Bu süreçte yıllardır BTSO bayrağını en iyi şekilde tutan Sönmez ve yönetim kurulundan da destek alacağız" dedi.

Bursa için çalıştıklarını kaydeden Celal Sönmez de, "Bundan sonra bize düşen görev değerli başkanlarımıza ve yöneticilerimize yardımcı olmaktır" dedi.

Bu arada doğum günü 17 Mayıs 1953 olan Celal Sönmez'e bir sürpriz yapan Burkay, doğum günü pastasını Sönmez'le birlikte kesti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.