SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nde Ahmet Saldız güven tazeledi

Nilüfer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin genel kurulunda Ahmet Saldız'ın listesi yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2023 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2023 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nde Ahmet Saldız güven tazeledi

Nilüfer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin 32. Olağan Genel Kurulu'nda Ahmet Saldız'ın listesi yeniden kooperatif yönetimine seçilerek güven tazeledi.

Nilüfer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin 2021 ve 2022 Yılları Birleştirilmiş 32. Olağan Genel Kurulu Beşevler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Liya Düğün Salonu'nda geniş katılımla gerçekleştirildi.

Yıldırım Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Özkarayurt'un Divan Başkanlığını yaptığı genel kurula Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer eski Belediye Başkanı ve son seçimde Millet İttifakı'nın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı da katıldı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulu Raporu'nun okunarak ibra edilmesinin ardından yapılan açık oylamada tek liste olan Ahmet Saldız'ın listesi oybirliği ile yeniden 4 yıllığına bu göreve seçildi.

Ahmet Saldız'ın Yönetim Kurulu'nda Ali Akça, Bülent Çetin, Mustafa Nezor ve Sadettin Atış yeraldı.

Nilüfer Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin Bölge Birliği Temsilcileri de; Ahmet Saldız, Ali Akça, Bülent Çetin, Mustafa Nezor ve Hüseyin Demirok'tan oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.