SON DAKİKA
Hava Durumu

Keles süt ürüleri tesisi için geri sayım

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından dağ bölgelerini kalkındırmaya yönelik planlanan süt ve süt ürünleri işleme tesisi inşaatı tamamlanma aşamasına gelirken, yeni alınan ekipmanların montajına da başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2013 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2013 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Keles süt ürüleri tesisi için geri sayım

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile birlikte Keles ilçesi girişindeki süt ve süt ürünleri işleme tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana sahip tesisteki çalışmaların artık tamamlanma aşamasına geldiğini, gerekli ekipmanların montajının tamamlanmasının ardından 1 ay içinde üretime başlanabileceğini kaydetti.

Süt ve süt ürünleri işleme tesisi olarak kullanılacak binanın Keles Belediyesi ile BESAŞ arasında yapılan bir protokolle Büyükşehir Belediyesi´ne devredildiğini hatırlatan Başkan Altepe, "Daha önce TEKEL'e ait olan ve Keles Belediyesi'ne verilen bina, tesis kurulması ve bölgenin menfaatine çalışmalar yapılması için bize devredildi. Eksikliklerin tamamlanması, gerekli makine ekipmanının yerleştirilmesinin ardından üretime başlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.