SON DAKİKA
Hava Durumu

End System, Endpa ve Decormet'ten Bursa'ya sürdürülebilir yatırım

Dekoratif, demonte mobilya ve raf sistemleri alanında ulusal ve uluslararası yapı marketlerin, büyük online pazar gruplarının tedarikçi firmaları Bursa'da 2022 model makina parkuru ile sürdürülebilir metal işleme ve ahşap üretiminde önemli yatırımlara imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
End System, Endpa ve Decormet'ten Bursa'ya sürdürülebilir yatırım

Dekoratif, demonte mobilya ve raf sistemleri alanında ulusal ve uluslararası yapı marketlerin, büyük online pazar gruplarının tedarikçisi ENDPA ve Decormet, toplu konut projeleri üreten müteahhit firmaların tercih ettiği Decormet kapı-mutfak-banyo, mağaza ve market ekipmanları tedarikçilerine ve endüstriyel alanda, firmalara çok özel ve standart dışı imalatlar yapan END System grup şirketleri, 10 Milyon TL’lik 2022 model makina parkuru ile sürdürülebilir metal işleme ve ahşap üretiminde önemli yatırımlara imza attı.

END System, ENDPA ve Decormet grup şirketlerinin çalışanları, firma yemeğinde buluştu. ENDPA ve Decormet şirketleri yönetici ortağı Şevki Urfalıer, 1996 yılında “Do it your self” yani “kendin yap” prensibi ile çalışan raf sistemleri üretimine başlayan END System’den, ENDPA ve Decormet grup şirketlerine uzanan başarı yolculuğunu, geçmişten bu güne geldikleri noktayı ve yeni yatırım hedeflerini çalışanlarıyla paylaştı. ENDPA ve Decormet Yönetici Ortağı Şevki Urfalıer, END System’in, Hüseyin Taşpatlatan’nın 10 yıllık sektör tecrübesi ile kurulduğunu hatırlatarak,  pazarlama satış faaliyetlerini merkezinde takip edebilmek amacıyla 2004 yılında İstanbul merkezli olarak ENDPA firmasını kurduklarını 2013 yılında Onur Çağlar ile yönetici ortak olarak yönetimi devralmaları ile birlikte ENDPA’ya yeni vizyon katarak, grup bünyesine demonte ürünler, kapı, mutfak ve banyo alanında Decormet ve Decormet Mutfağı da katılarını dile getirdi.

Küresel ekonomiye yön veren firmalara yüksek kaliteli üretim ve uygulama çözümleri sunduklarının, her zaman en iyisini yapma hedefiyle ulaştıkları başarıların altını çizen Urfalıer, “21 ülkeden ürün ithalatıyla en büyük yapı market zincirlerinin tedarikçisi konumuna geldik. Metal işleme ve ahşap üretiminde 2022 model makina parkuru ile kaliteli ve verimli üretim konusunda büyük yatırımlara imza attık. 10 Milyon TL’lik yatırım yaparak, 6000 metrekare alana çıkardığımız üretim tesisimizde istihdamı artırıyor, yatırım alanımızı genişleterek ülke ekonomisine katkı sağlamaya, var gücümüzle devam ediyoruz” dedi.

Sürdürülebilirliğe dayalı büyüme

Şevki Urfalıer, Türkiye’nin kalkınma, gelişme ve büyüme yolculuğunda üretimin gücüne inandıklarını, sürdürülebilir bir büyüme için yeni istihdam ve yatırımlarla pazar payını artırmayı hedeflediklerini vurguladı.  Bugün ve gelecekteki gelişim ivmelerini, sürdürülebilir yatırımlara borçlu olduklarını vurgulayan Urfalıer, şunları söyledi:

“İlk günden bu yana sürekli yeniliğin peşindeyiz. Her yeni müşteri ve her farklı siparişle daha da gelişiyor, adım adım büyüyoruz. Mutluluk katacağımız,  yenilikçi, modern ve özel tasarım ürünlerimizle güzelleştireceğimiz, daha binlerce yaşam alanı var. Ülkemizin geleceğine yön veren, uluslararası standartlarda tasarlayan, üreten ve ihraç eden zincirin halkalarından biriyiz. Bu süreçte küresel gelişmelere paralel olarak; ürün yelpazemize demonte mobilya ürünlerini de ekleyerek Decormet markası ile yurtiçinde ve yurtdışında önde gelen online pazarlara da girdik. Evinde kurulumunu kendimizin yaptığı demonte mobilya üreticisi Decormet, bugün elektronik ortamda satışı yapılan mobilyaların Bursa’daki en büyük üreticisi konumunda. Perakende sektörüyle birlikte, endüstriyel alanda, firmalara çok özel ve standart dışı imalatlar yapan END System ise, iç pazardaki başarısını uluslararası alandaki 25’e yakın ülkeye yaptığı ihracatlarıyla Hüseyin Taşpatlatan’ın 50 yıllık tecrübesi ile pekiştirmeye devam ediyor. İleri teknolojiye verdiği önemle dikkat çeken firmamız, 2022 yılında iş ortaklarına, inovotif çözümler sunabilmek amacıyla, 6,5 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdi."

Öncelikli tercih edilen tedarikçi

Türkiye ekonomisinin en büyük dinamiklerinden inşaat sektörüne Decormet Mutfak, Kapı, Banyo markasıyla katkı sağladıklarını da kaydeden Urfalıer, “Toplu konut projeleri üreten müteahhit firmaların öncelikli tercih ettiği tedarikçi konumunda olduklarını kaydeden Urfalıer,  “END System, ENDPA ve Decormet bugün, girdiği evlerde ve mekanlarda hayatın akışına mutluluk getiriyor. Yaşam alanlarımızın, evlerimizin estetiğine uygun ürünleri tasarlıyor, beklentileri en iyi şekilde karşılamak üzere üretiyor, doğru ve güvenilir çözümlerle müşterilerine sunuyor. Decormet Kapı-Mutfak-Banyo olarak yılda 2000 adet mutfak, 2500 banyo dolabı üretebiliyoruz” diye konuştu.

Gecede grup şirketlerinin 15 personeline çekilişle ev ve kişisel ev eşyası hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.