SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın gelir vergisi rekortmeni belli oldu

Bursa'da 2017 yılı gelir vergisi rekortmeni 5 milyon 784 bin 258 TL ile Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'nın gelir vergisi rekortmeni belli oldu

Bursa'da 2017 yılı gelir vergisi rekortmeni 5 milyon 784 bin 258 TL ile Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz olurken, kurumlar vergisi rekortmeni ise adının açıklanmasını istemedi.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, 2017 yılı vergilendirme dönemine ait Türkiye geneli gelir ve kurumlar vergileri rekortmenlerinin, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklandığını hatırlattı. Karakaş, "Bursa ili genelinde yapılan değerlendirmeler sonucunda, gelir ve kurumlar vergileri ilk 100 sıralamasına giren mükelleflerimiz belirlenmiştir. Ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişmesine ödedikleri vergilerle katkıda bulunarak, vergisel yükümlülüklerini süresinde yerine getiren ve diğer mükelleflerimize örnek olan, ilk 100 sıralamasına girmiş bulunanlar başta olmak üzere, tüm mükelleflerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.