SON DAKİKA
Hava Durumu

Akyapak Makine'ye yeni Genel Müdür

Akyapak Makine Yönetim Kurulu, imalat sektörünün deneyimli yöneticilerinden Erdal Elbay'ı firmanın Genel Müdürü olarak atadı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Akyapak Makine'ye yeni Genel Müdür

Metal bükme, delme, kesme makineleri ve kaynak çözümleri ile 5 kıtada 98 ülkeye ihracat yapan Bursa'nın en köklü firmalarından Akyapak'ın Genel Müdürlüğüne Erdal Elbay getirildi.

Farklı sektörlerin çeşitli kademelerinde 25 yıllık deneyime sahip olan Erdal Elbay ile organizasyon yapısını şekillendiren Akyapak Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akyapak, "Akyapak Makine, 56 yıllık tecrübesi ile sektörde faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'nin en yenilikçi ve global pazarda en rekabetçi şirketlerinden biriyiz. Erdal Elbay'ın, yüksek performansı ve liderlik özellikleri ile Akyapak Makine'nin bundan sonraki gelişme ve büyüme aşamalarına önderlik edeceğine ve vizyon katacağına inanıyorum."  ifadelerini kullandı.

Akyapak'ın yeni Genel Müdürü Erdal Elbay ise "Başarıları ile ülkemizin gurur kaynağı şirketlerinden biri olan Akyapak ailesine katılmaktan büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum. Tüm paydaşlarımızla, müşterilerimizin yararına olacak ve ülke ekonomimizin gelişimine katkıda bulunacak şekilde Akyapak Makine'nin başarısını daha da arttırmak için yeni iş arkadaşlarımla yakın bir  çalışma içinde bulunacağım." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.