SON DAKİKA
Hava Durumu

Rektör oğrencinin yanında diz çöktü

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Rektör oğrencinin yanında diz çöktü

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde 20 Mayıs 2013 günü yapılan ve 18.00'de başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden törende "Uludağ Üniversitesi'nin Zirvesindeki" öğrenciler; lisansüstü, bilim, sanat, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında yaptıkları başarılı çalışmalar dolayısıyla ödüllendirildi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek'in yanı sıra Rektör yardımcıları ve danışmanları, dekanlar, yüksekokul müdürlerinin de katıldığı törene, öğrenciler ve aileleri de büyük ilgi gösterdi.
Törende, Halkoyunları Ekibi, Bayan Flöre Takımı, Dans Topluluğu, Nilay Acar-Ahmet Gezen dans gösterisi yaparken, Grup Zencefil, Umut Topal ve Orkestrası da müzik dinletisi sundu.

Engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde görev alan Uludağ Üniversitesi Atlıspor Topluluğu UÜ Veteriner Fak. 3. sınıf öğrencisi Emine Merve Küçük'e ödülünü Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek verdi. Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Deniz Seyrek İntaş, Topluluk Başkanı Özgün Sarıtaş ve Rektör Kamil Dilek, boyunun kısalığına rağmen büyük işler başaran Emine Merve Küçük'ün yanında diz çökerek töreni izleyenleri selamladılar. Töreni izleyenler de, bu davranışı ayakta alkışladılar.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.