SON DAKİKA
Hava Durumu

'Öykü Bahçesi'nin geliri LÖSEV'e

Okullarda yaz tatili yaklaşırken, öğrenciler birbirinden güzel çalışmalara imza atıyor. Bazı ilkokullarda öğrencilerin yaptıkları öykü çalışmaları, hem minik beyinleri edebiyata ısındırıyor, hem de yapılan etkinliklerden elde edilen gelir çeşitli vakıf ve derneklere katkı oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 02:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Öykü Bahçesi'nin geliri LÖSEV'e

Nilüfer Belediyesi Rotary İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencilerinin 'Öykü Kumbaramız' etkiniliğinin ardından bu kez İbrahim Uyar İlköğretim Okulu 4-D sınıfı öğrencileri 'Öykü Bahçesi' kitabı ile başarılarını ortaya koydu.

İbrahim Uyar İlköğretim Okulu 4-D sınıfı öğrencileri yazdıkları öykülerden oluşan 'Öykü Bahçesi' kitabının tanıtımı ve satışı için Uğur Mumcu Sahnesi'nde öğretmenleri ile birlikte kokteyl düzenlediler. Kokteyle veliler ve öğrencilerin yakınlarının yoğun katılımı oldu. Kokteylde kitabı alanlar, LÖSEV tarafından hazırlanan kumbaraya bağışta bulundular.

Kitap tanıtımı ve kokteylin ardından sahne alan çocuk korosu Zülfü Livaneli'nin türkülerinden oluşan bir konser verdi. Miniklerin konserine yoğun bir ilgi oldu.

Minikler öykü kitaplarının gelirini LÖSEV'e bağışladı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.