SON DAKİKA
Hava Durumu

M.Kemal Coşkunöz'de 13'üncü mezuniyet sevinci

M.Kemal Coşkunöz Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 13. Dönem mezunlarını uğurladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2013 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2013 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
M.Kemal Coşkunöz'de 13'üncü mezuniyet sevinci

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine velilerin yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Milli Eğitim Şube Müdürleri Tahsin Yazır, Kemal Unal, ve Yunus Bulut, Nilüfer Milli Eğitim Şube Müdürleri Kemal Aslan, İsmet Erdoğan, Nilüfer İslam Uyar Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Alaattin Sarı, Coşkunöz Holding yöneticileri ile Coşkunöz Eğitim Vakfı temsilcileri katıldı.

M.Kemal Coşkunöz Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zafer Dede, " Bir kuyumcu titizliğinde altın işler gibi işlediğiniz, topluma kazandırdığınız evlatlarınız sizin mirasçınız. Bütün velilerimize okul yöneticilerimiz adına kalpten şükranlarımı sunarım. Sevgili gençler, binlerce öğrenci arasından süzüldünüz, sınavlar ve zorluklar ile mücadele ettiniz. Gelecek sizi korkutmasın. Yarınlara attığınız adımlar sağlam" diye konuştu. Okul Müdürü Zafer Dede, M.Kemal Coşkunöz'ün "Bir işi yapıyorsam en iyisi olmalıyım" sözünü hatırlatarak öğrencilere LYS sınavında başarılar diledi.

Törende konuşan Coşkunöz Holding Temel Yetkinlikler Koordinatörü Halil Akgül'de öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim manevi mirasım ilim ve akıldır" sözünü hatırlattı.Törende adını kütüğe çakan okul birincisi Hakan Yılmaz ise hayatında hep iyiyi hedeflediğini belirterek " Başarı hiçbir zaman tesadüf değil, hiçbir şey ulaşılamayacak kadar uzak değil" diye konuştu. Hakan Yılmaz'ın hediyesi olan bilgisayarı da Coşkunöz Holding şirketlerinden Beltan Vibracoustic'in Teknik Genel Müdürü Niels Schoenrock sundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde törene katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Yazır'da yaptıkları konuşmalarda mezun olan öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Törende Ulusal Kalıp Birliği'nin Makina Teknolojisi yarışmasında birincilik ve ikincilik alan iki ayrı öğrenci ekibi ile öğretmenlerine belge ve plaket takdim edildi. Flama teslim töreninin ardından okul müzik grubu sahne aldı. Mezunların kep fırlatması ile doruk noktasına ulaşan mezuniyet heyecanı, 2012 mezunlarının uğurlanması ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.