SON DAKİKA
Hava Durumu

Eğitim-Bir-Sen'den cinayete ilişkin açıklama

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Sakarya Ortaokulu Müdiresi Yasemin Ulutaş'ın, polis memuru eski eşi tarafından öldürülmesi aynı araçta bulunan müteahhit firma sorumlusu Yahya A.'nın da ağır yaralanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2022 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2022 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Eğitim-Bir-Sen'den cinayete ilişkin açıklama

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, sendika üyesi Sakarya Ortaokulu Müdiresi Yasemin Ulutaş'ın öldürülmesine ilişkin olarak medyada yer alan haberlerdeki bazı iddiaların doğru olmadığını söyledi.

"Osmangazi Sakarya Ortaokulu Müdiresi üyemiz başarılı çalışmalarına şahit olduğumuz Yasemin A.(Ulutaş) polis eşi tarafından bugün silahlı saldırıya uğramış ve maalesef vefat etmiştir. Basında çıkan yalan yanlış haber ve algı yönetimine kapılmamak lazım." diyen Ramazan Acar'ın açıklaması şöyle:

"Olayın aslı şudur: Sakarya Ortaokulu'na Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ıslak zemin ve mantolama tadilatını yapan müteahhit firma sorumlusu Yahya isimli kişi ile birlikte malzeme seçimi için orada şantiyesi olan firmaya giderken eşi tarafından araç durduruluyor ve menfur olay gerçekleşiyor. Bazı basın yayın organlarında bahsedildiği gibi değildir.

Üyemiz Yasemin A.'ya (Ulutaş) Rabbim'den rahmet diliyor mekanı cennet olsun diyoruz.

Bu haince saldırıyı gerçekleştiren, masum bir kişinin ölümüne 2 kişinin yaralanmasına sebep olan kişi hakkında da hukuk devletimizin gerekli cezayı vermesini bekliyoruz.

Eğitimciye yapılan bu saldırıyı ve bundan önceki saldırıları da sendika olarak kınıyoruz.

Öğretmen ve eğitimciye şiddet her gün artarak devam ederken; eğitimciye şiddetin Meslek Kanunu içinde yer almaması hususunda da yetkilileri bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.