SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇEK Ödülü takvimi açıklandı

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin (ÇEK) geleneksel hale getirdiği ödüller için başvurular 30 Aralık 2022 tarihine kadar yapılabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
ÇEK Ödülü takvimi açıklandı

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin geleneksel hale getirdiği "ÇEK Ödülü" takvimi açıklandı. "Akademik", "Hizmet" ve "Bağış" başlıkları altında verilecek ödüller için başvurular 30 Aralık 2022 tarihine kadar yapılabilecek.

Bilimsel araştırma, geliştirme faaliyetleri, buluş, patent, yayın, vb. konularda yapılan çalışmalara "Akademik", eğitime finansal kaynak yaratan sponsorlara, burs verenlere, vb. "Bağış", sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü çalışmalara, topluma hizmet, doğa, çevre, kadın, çocuk, dezavantajlı gruplar, vb. "Hizmet" ödülü veriliyor.

ÇEK Ödülü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanları Prof. Dr. Türkan Saylan, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Prof. Dr. Celal Şengör, Gazeteci-Yazar Yılmaz Akkılıç, işadamları Asım Kocabıyık, Hüseyin Özdilek ve Halil Güleç'in de aralarında bulunduğu saygın isimlere verilmişti.

Ödül için başvurular, 30 Aralık 2022 Cuma günü saat: 18.00'e kadar Çağdaş Eğitim Kooperatifi merkezine yapılacak. Adayların değerlendirmesi ocak, sonuçların açıklanması şubat ayında, ödül töreni de 3 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.