SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın Milli Eğitim'e hediyesi onarımdan geçirildi

Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı binasının önünde bulunan ve 1983 yılında Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Döküm Atölyesinde dönemin öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan Öğretmenler Anıtı, aynı okulun öğretmenlerince bakımdan geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'nın Milli Eğitim'e hediyesi onarımdan geçirildi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tophane MTAL'in 150. kuruluş yılı dolayısıyla oluşturulan kutlama komitesi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ziyaret etti.

Ziyarette sonrası, bakanlık önünde bulunan 1983 yılında okul döküm atölyesinde öğretmen ve öğrencilerince yapılan Öğretmenler Anıtı'na ilişkin tespitler üzerine Tophane EML Güçlendirme Vakfı Başkanı Necmettin Pınar, anıtın bakımını okul olarak yapmak istediklerini Bakan Selçuk'a iletti.

Bakan Selçuk'un verdiği talimatla anıtın bakım ve onarımı Tophane MTAL metalürji teknolojisi alanı öğretmenleri Mustafa Yıldırım ve Ziya Yıldırım, tarafından Ankara'da yapıldı. 

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve Şube Müdürü Bülent Altıntaş da Ankara'ya giderek çalışmaları yerinde inceledi. 

Dülger, emeği geçen öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.