SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Erkek Lisesi öğrencileri de 'karanlığa sırtını döndü'

Her gün yeni bir liseden yeni bildiri geliyor. 133 yıllık Bursa Erkek Lisesi öğrencileri yayımladıkları bildiride, "İktidar propagandası yapmaktan, liselileri sindirmeye çalışmaktan başka bir şey yapmayan okul idaresini okulumuzda istemiyoruz. Liseler bizimdir, hiçbir zaman yalaka müdürlerin olmayacaktır" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Erkek Lisesi öğrencileri de 'karanlığa sırtını döndü'

İstanbul Erkek Lisesi'nde müdüre sırtlarını dönerek protesto eden liselerin isyanı, her gün yayınlanan yeni bildirilerle büyüyor. 12 günde 48 liseden öğrenciler bildiriler yayınladı.

133 yıllık Bursa Erkek Lisesi öğrencileri bugün yayınladıkları bildiriyle karanlığa sırtını dönenlerin yanında olduklarını belirtti.

"HIRSIZLARA, KATİLLERE İTAAT ETMEYECEĞİZ"

Bursa Erkek Lisesi öğrencileri bildiride şu ifadeleri kullandı:

"133 senedir her zaman ilerici, aydın öğrencilerin kalesi olan Bursa Erkek Lisesi, AKP iktidarının tek tip, gerici, dindar, kindar nesil yetiştirme politikalarıyla sindirilmeye çalışılmaktadır. AKP iktidarı okulumuzun ilerici, aydın öğretmenlerini idareden alarak yerine gerici, iktidar yalakası müdürleri getiriyor. Okulumuzda ilerici öğrenciler ifşa ediliyor, ailesi çağırılarak 'çocuğunuzdan hiçbir şey olmaz' deniyor. İktidar propagandası yapmaktan, liselileri sindirmeye çalışmaktan başka bir şey yapmayan okul idaresini okulumuzda istemiyoruz. Liseler bizimdir, hiçbir zaman yalaka müdürlerin olmayacaktır. Hırsızlara, katillere itaat etmeyeceğiz. Bizler liseliler olarak AKP'nin istediği nesil olmayacağız, karanlığa sırtını dönenlerin her zaman yanında olacağız." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.