SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 'Etkili Okul Yönetimi' toplantısı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa Eğitim Yönetimi Platformu Projesi (BUYÖN) kapsamında "Etkili Okul Yönetimi ve Eğitim Liderliği" konulu toplantı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2018 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da 'Etkili Okul Yönetimi' toplantısı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Ar-Ge Birimi tarafından yürütülen Bursa Eğitim Yönetimi Platformu Projesi (BUYÖN) kapsamında "Etkili Okul Yönetimi ve Eğitim Liderliği" konulu toplantı düzenlendi. 

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, BUYÖN kapsamında düzenlenen "Etkili Okul Yönetimi ve Eğitim Liderliği" konulu toplantı Eğitim Vadisinde yapıldı. 

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, toplantıda yaptığı konuşmada, okul müdürlerinin rol model olmak zorunda olduğunu söyledi.

Yöneticilerin kendilerini bilimsel ve ahlaki yönden geliştirmeleri gerektiğini dile getiren Sezer, "Aynı zamanda öğrenci ve öğretmenlerimize değer vererek doğru iletişimle onların mutlu ve huzurlu olmalarını sağlayabiliriz. Bu bağlamda öğrenci ve öğretmenlerimiz o günü bitirdiklerinde ertesi gün okula gelmeyi sabırsızlıkla beklemeli." dedi.

Resmi okul ve kurumlarda görev yapan eğitim yöneticilerinin kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleyerek eğitim ve öğretimde kalitenin artırılmasının hedeflendiği Bursa Eğitim Yönetimi Platformu Projesi ile yöneticilerin yaptıkları iş ve yönetimde kalite konusunda farkındalık kazanmaları amaçlanıyor.

Toplantıya, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Strateji Geliştirme Bölümü Müdür Yardımcısı Ekrem Koz, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul yöneticileri katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.