SON DAKİKA
Hava Durumu

Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı: Ölen ve yaralananlar var

Avustralya'nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre saldırıda 4 kişi öldü, yaralılar olduğu açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı: Ölen ve yaralananlar var

Avustralya'nın Sydney kentinde bulunan Westfield Bondi Junction adlı alışveriş merkezinde meydana gelen bıçaklı saldırıda ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, çok sayıda kişi ağır yaralandı. Yüzlerce kişinin AVM'den tahliye edildiği belirtildi.

Avustralya'da meydana gelen olaydaki görgü tanığı, bir adamın bir kadın ve bebeğinin de bulunduğu müşterileri rastgele bıçaklamaya başladığını dile getirdi.

Sputnik'te yer alan habere göre, yerel medyaya konuşan bir görgü tanığı, dördüncü kattaki bir mağazasının önünde iki gencin cesedini gördüklerini ve daha birçok kişinin yaralandığını söyledi.

Görgü tanıkları, polisin birden fazla mağazada kurbanların hayatlarını kurtarmak için mücadele ettiğini belirtirken, "Cesetleri görür görmez aşağı koştum ve polisin yukarı çıktığını gördüm ve birkaç saniye sonra silah sesleri duydum" açıklamasında bulundular.

Bölgeden gelen silah sesleri sebebiyle saldırganın etkisiz hale getirildiği ifade edilirken henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Polis departmanından yapılan açıklamada, insanlara bölgeden uzak durmaları çağrısında bulunulurken olayla ilgili soruşturmalar devam ettiği şu an için daha fazla ayrıntı olmadığı vurgulandı.

Polisin daha fazla bilgi vermek için bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.