SON DAKİKA
Hava Durumu

ABD'de peşpeşe bombalı paketler

ABD'de finans spekülatörü Geoerge Soros'un posta kutusunda bulunan patlayıcının ardından ABD eski Başkanı Bill Clinton ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın evleri ile ABD eski Başkanı Obama'ya da şüpheli paket gönderildi. Son olarak Beyaz Saray'a da "şüpheli paket" gönderildiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
ABD'de peşpeşe bombalı paketler

ABD eski Başkanı Bill Clinton ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın evinin gönderilen bir paketin içinde bomba bulunduğu açıklandı. Eski ABD Başkanı Obama'ya da şüpheli paket gönderildi. Son olarak Beyaz Saray'a da "şüpheli paket"gönderildiği açıklandı. ABD Başkanı Donald Trump'a bombalı paketlerle bilgi verildi, Beyaz Saray olayın çok ciddiye alındığını duyurdu.

Sputnik'in haberine göre, ABD başkanları ile ailelerinin korunmasından sorumlu Gizli Servis, eski ABD Başkanı Barack Obama ile 2016 başkanlık seçiminin Demokrat Partili adayı Hillary Clinton'a gönderilen şüpheli paketlerin federal yetkililer tarafından soruşturulduğunu duyurdu.

New York Times gazetesi, Clinton çiftinin New York'taki evlerine gönderilenin, finans spekülatörü Geoerge Soros'un evinde pazartesi günü bulunan patlayıcı cihazın bir benzeri olduğunu kaydetti.

FBI, 'Clintonların evinin yakınında bulunan şüpheli paketle ilgili soruşturma açtığını' duyurdu.

Gizli Servis'ten de eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Washington'daki konutuna gönderilen şüpheli paketin 'potansiyel patlayıcı cihaz' diye tanımlandığı açıklaması geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.