SON DAKİKA
Hava Durumu

AB Meclis boykotundan endişeli

AB Komisyonu, TBMM'deki yemin tartışmalarını çok yakından ve endişeyle izlediğini belirterek tüm taraflardan ''TBMM'nin bütünlüğü ve iyi işleyişine katkı yapmalarını'' istedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2011 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2011 22:31
https://www.bursaport.com
AB Meclis boykotundan endişeli

AB Komisyonunun genişleme ve komşuluk politikasından sorumlu üyesi Stefan Füle'nin basın ofisinden yapılan açıklamada, ''Türkiye yakın gelecekte önemli meydan okumalarla başa çıkmak zorunda. Bu durum tüm demokratik güçlerin müdahil olmasını gerektiriyor'' denildi.

Açıklamada devamla ''Aynı zamanda TBMM, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili tartışmalar ve kararların merkezinde olacaktır. Tüm taraflar TBMM'nin bütünlüğüne ve iyi işleyişine katkı yapmalıdır'' ifadesi kullanıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.