SON DAKİKA
Hava Durumu

Sorumsuz vatandaşlar örnek alsın; Belediye başkanları sahilleri temizliyor

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Başkan Yardımcıları Durmuş Uslu, Arzu Şen Karataş, Özel Kalem Müdürü Bahadır Selvi, başkan danışmanları ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte sabah erken saatte Kumla sahilinde plaj temizliği gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sorumsuz vatandaşlar örnek alsın; Belediye başkanları sahilleri temizliyor

Bazı vatandaşların sorumsuz davranarak çöplüğe çevirdiği Bursa sahilleri çirkin görüntüsüyle dikkat çekiyor. Bu çirkinliğe son vermek için kolları sıvayan belediye başkanları bizzat temizliğe katılarak vatandaşlara örnek oluyor.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç'ın ardından Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Başkan Yardımcıları Durmuş Uslu ve Arzu Şen Karataş, Özel Kalem Müdürü Bahadır Selvi, başkan danışmanları ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte sabah erken saatte Kumla sahilinde plaj temizliği gerçekleştirdi.

Temizlik çalışmaları sonrasında açıklama yapan Şükrü Deviren, sahillerin sorunlarını yakından bildiklerini ve bugün bu sorunlara bizzat şahit olduklarını ifade etti. Deviren, "Tüm sorunları Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çözeceğiz. Ancak yurttaşlarımıza da çok büyük görev düşüyor, sahillerimizi temiz tutmak zorundayız. Ellerinizle kirlettiğinizi vicdanınızla temizleyemezsiniz" dedi.

Kumla başta olmak üzere tüm sahillerde kaldırım ve plaj işgallerine ve çadır kurulmasına izin verilmeyeceğini belirten Deviren, sahillerin halkın ortak kullanım alanı olduğunu vurguladı.

Bu alanların korunması ve temiz tutulması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı ŞÜkrü Deviren, Belediye olarak sahillerin temizliği ve düzeni için gerekli önlemleri alacaklarını kaydetti. Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağıran Deviren, belediye ve vatandaş işbirliği ile sahillerin daha yaşanabilir ve temiz hale geleceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.