SON DAKİKA
Hava Durumu

Prof. Dr. Mübeccel Akdiş'e Avrupa'da ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, Prof. Dr. Mübeccel Akdiş'in Avrupa Alerji ve Klinik İmmünolojisi Akademisi tarafından ödüllendirildiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2020 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2020 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Prof. Dr. Mübeccel Akdiş'e Avrupa'da ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Mübeccel Akdiş'in yaptığı bilimsel çalışmalar nedeniyle Avrupa Alerji ve Klinik İmmünoloji Akademisi (EAACI) tarafından EAACI Paul Ehrlich ödülüne layık görüldüğünü duyurdu.

Kılavuz'un paylaşımı şöyle:

"Tıp Fakültemiz mezunlarından Prof Dr Mübeccel Akdiş'in, Avrupa Alerji ve Klinik İmmünolojisi Akademisi tarafından ödüllendirildiğini öğrendik. Kıymetli Prof Dr Akdiş hocamızla gurur duyduğumuzu belirtir, bundan sonraki bilim yaşantısında da üstün başarılarının devamını dileriz."

Bursa Hakimiyet yazarı Murat Kuter, köşesinde konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. Kuter, yazısında "Bu yıl Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan ve çalışmalarını uzun yıllardan beri eşi Prof.Dr.Cezmi Akdiş ile birlikte İsviçre Allerji ve Astım Araştırmaları Merkezi'nde sürdüren Prof.Dr. Mübeccel Akdiş, yaptığı bilimsel çalışmalar nedeniyle EAACI Paul Ehrlich ödülüne layik görüldü." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.