SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım kentsel dönüşümde iddialı

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım Belediye Meclis Salonu'nda, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2012 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2012 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yıldırım kentsel dönüşümde iddialı

Yıldırım Belediyesi'nin 7 mahalleyi kapsayan büyük kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelinen noktayı anlatan Başkan Keskin, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in yanı sıra Yıldırım Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelin de katıldığı toplantıya basın mensuplarının da ilgisi yoğundu.

Toplantıda konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım'da irili ufaklı kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdiklerini, yapılan kentsel dönüşüm projelerinden vatandaşların bir hayli memnun olduklarını ve bu konuda pek çok ödüle layık görüldüklerini söyledi. Başkan Keskin ayrıca, " 7 mahalleyi kapsayan yeni kentsel dönüşümümüzün çalışmaları hızla devam etmekte, bir hayli yol kat ettiğimiz projemize ne var ki nifak sokmak isteyenler, vatandaşlarımızı infiale sürükleyenler çokça. Geçtiğimiz günlerde bir oda başkanımızın "Yıldırım Belediyesi'nin yeni yapacağı kentsel dönüşüm veto yedi" açıklamasına istinaden bu basın toplantısını yapmayı uygun buldum. Biz hiçbir zaman beyefendi tavrımızdan ödün vermedik, birçok defa da kendisini odasında ziyaret ettik. Bir kere de kendisi gelsin, bizlerle görüşsün. Biz bu bir yılı, sivil toplum örgütlerinin, vatandaşların görüşlerini almak için, biçtik. Kesinlikle bahsettiği gibi kentsel dönüşümümüz veto yemedi. Altını çizerek söylemek istiyorum ki böyle bir durum söz konusu değil. Bunu da bakanlıktan gelen yazıyla ispatlıyoruz. Biz şu anda AFAD' tan gelecek olan görüşü bekliyoruz. 6306 sayılı kanun çerçevesinde işlemlerimizi sürdürüyoruz. Bunların maksadı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Vatandaşlarımızın endişe etmelerine gerek yok, 7 mahallemizde uygulanacak olan kentsel dönüşümümüz gerçekleştirilecektir" diye konuştu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.