SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'a modern eğitim merkezi

Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ'daki Sarıalan'da restorasyonu devam eden ve eğitim merkezi olarak faaliyet gösterecek bina yakın zamanda hizmete sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uludağ'a modern eğitim merkezi

Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dış görüntüsü ve mimarisiyle dikkati çeken eğitim merkezindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye olarak Uludağ'ın her mevsim daha aktif ziyaret edilmesi ve gelen misafirlerin daha iyi ağırlanabilmesi adına projeler geliştirdiklerini belirten Dündar, Sarıalan'da Milli Parklar'a ait olan eski kır gazinolarını devraldıklarını ve bu binaların restorasyon çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu binalardan birinin Taşkonak Tesisi olarak hizmet verdiğini aktaran Dündar, "Diğer binayı da eğitim merkezi olarak planladık. Restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan bu binamız da Sarıalan Eğitim Merkezi olarak gençlerimize, öğrencilerimize hizmet verecek. Bu merkezimizde çalışmalar son aşamaya geldi. Kısa bir süre sonra bu merkezimizi hizmete açacağız. Uludağ'ın tanıtımına ve her mevsim cazibe merkezi haline gelmesine fayda sağlayacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.