SON DAKİKA
Hava Durumu

Şadi Özdemir görevdeki 2 yılını anlattı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, son iki yılın çalışmalarını paylaştı. Dört yeni meydan, kreş artışı, kadın-çocuk akademileri ve altyapı projeleri anlatılırken, Gölyazı Antik Tiyatrosu restorasyonunun bu yıl tamamlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2026 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2026 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şadi Özdemir görevdeki 2 yılını anlattı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 31 Mart seçimlerinin üzerinden geçen 2 yılda belediye çalışmalarını ve hedefleri paylaşmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Podyum Davet'te yapılan etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Hasan Öztürk, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediye yönetimi ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Sinevizyon gösterimiyle son iki yılda Nilüfer'de yapılan etkinlikler anlatıldı.

Yapılan sunumda, tarım topraklarının korunması, yeşil alanların artırılması, kent yaşamının doğayla bağlantı kurabilmesi için çalışmaların yapıldığı belirtildi. Altyapı çalışmaları, meydan projeleri anlatıldı. Nilüfer'e dört yeni meydan projesi yapılacağı belirtildi. Yeni Aile Sağlığı Merkezleri, pazar alanlarının açıldığı belirtildi.

Eğitim çalışmaları kapsamında Nilüfer'de kreş sayısı dörde çıkarıldığı, Nilüfer Kent Konseyi tarafından Çocuk Hakları Çalıştayı düzenlendiği anlatılan sunumda, kadın ve çocuk akademilerinin yaygınlaştırıldığı, ücretsiz internete erişimin kapsamının genişletildiği kaydedildi.

Bu arada kazıların devam ettiği Gölyazı Antik Tiyatrosu'ndaki restorasyonun da bu yıl içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, sinevizyon gösteriminin ardından şunları söyledi:

"Bizim amacımız çok net. Nilüfer'de herkesin huzurlu, mutlu ve güvende olması. Hepimizin olan bir Nilüfer. Ortak akıl dedik. Sivil toplum kuruluşları, mesleki odalar, mahalle komiteleriyle birlikte ortak akıl dedik. Bir mahallede ne yapılacaksa mahalle komitesinin onayını alarak yaptık. Her talebi karşılaşmamız mümkün değil ama bir şey yapılacaksa mahallenin onayını alarak yaptık. Öncelikle belediyemizin mali yapısını düzeltmeye çalıştık. Gelirlerimizi yükselttik. Artık daha sürdürülebilir bir pozisyondayız.

2572 kişinin cevapladığı ankette en yüksek memnuniyet bu dönemdeydi. Bir yol arkadaşlığı, bir ruh birliği yaptık. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Paramız devletin değil, Nilüfer halkınındır. Dolayısıyla eşit paylaşım yapmak zorundayız. Belediye başkanı 'evet' derse 'olur' diye bakılıyor. Bu anlayışın değişmesi gerekiyor. Sosyal belediyeceliği güçlendirmeye çalıştık, güçlendirmeye de devam ediyoruz. Önümüzde gidilecek daha çok yol var.

Bozbey'e düzenlenen operasyon nedeniyle bu etkinliği bugüne ertelemek zorunda kaldık. Hatalarımız olabilir, eksiklerimiz olabilir. Bundan dolayı yargılanabiliriz.

Her ildeki toplum ilişkileri kuvvetli olan insanları kırmak ve kendi kişilerini getirmek. Tüm belediye başkanlarımıza ve bürokratlarımıza sevgi, saygı gönderiyorum.

Bu hikayeye emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.