SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi 26 yaşını çalışanlarıyla kutladı

Nilüfer Belediyesi kuruluşunun 26'ıncı yıldönümünü geniş bir katılımla kutlandı. Holiday Inn Otel'in bahçesinde verilen yemek renkli görüntülere sahne oldu. Gecede sanatçı Şevval Sam'ın seslendirdiği şarkılar katılanları coşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2013 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2013 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer Belediyesi 26 yaşını çalışanlarıyla kutladı

Nilüfer Belediye'si 26'ıncı yaş gününü, Holiday Inn Otel'de verilen yemekte kutladı. Yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eski başkanlar Ziya Güney, Faruk Baykal, CHP Milletvekilleri Turhan Tayan, Sena Kaleli, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, belediye meclis üyeleri, çeşitli kurumların yöneticileri, belediye personeli, basın mensupları ve çok sayıda konuk katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmada, Nilüfer'in gelişimini anlattı. Bozbey şöyle dedi:

''Demokrasinin en yoğun tartışıldığı bugünlerde, "Dikkat demokrasi var" diyen Nilüfer'desiniz... Geçen yıl kuruluş yıldönümümüzde demiştik ki; "Yönetim felsefemizde eşitlik, özgürlük, kardeşlik, evrensellik, sürdürülebilirlik var"... Bir yıl içinde bu kavramlar daha da olgunlaştı; şimdi önemi daha iyi anlaşılıyor. Tüm tanıtım çalışmalarımızda Nilüfer'in sunduğu değer önermelerini Planlı Gelişim Kenti - Kültür ve Sanat Kenti - Spor Kenti - Çevre ve Doğal Yaşam Kenti - Sağlık Kenti - Eğitim, Bilim ve Teknoloji Kenti - Üretim Kenti - Dayanışma Kenti - Örnek ve Lider Kent olarak ifade ediyoruz. 1987 yılında belediye statüsüne kavuşan Nilüfer'in son 14 yılına hep birlikte damga vurduk. Bu kenti geliştirmeye, gelişirken kendimizi de geliştirmeye çalıştık. Şimdi öyle bir noktaya geldik ki, Avrupa Kalite Ödülü'ne elimizi uzattık. 2003 yılında "Ulusal Kalite Ödülü-Mükemmellikte Yetkinlik", 2006 yılında "Ulusal Kalite Ödülü-Başarı Ödülü", 2008 ve 2012 yıllarında "Avrupa Kalite Ödülü-Finalistlik" ödüllerine layık görülmüştük. Bu yıl Avrupa Kalite Ödülü'nü alırsak, dünyada yerel yönetim olarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Ve bunu yine hep birlikte başarmış olacağız... Bu çabalarımızın olumlu sonuçlarını gördüğümüzde yaptığımız işin doğruluğunu anlıyoruz. Biz mükemmellik yolculuğuna devam ediyoruz. Değişimi yönetiyor, geleceğe yön veriyoruz. Bu nedenle, çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; Nilüfer Belediyesi Türkiye'nin olduğu gibi Avrupa'nın da birçok alanda örnek ve lider kurumudur. Daha yapacağımız o kadar çok iş var ki... Demokrasinin merkezi olacak, yeni hizmet binasını tamamlayacağız. Orayı Türkiye'nin eşsiz bir merkezi haline getireceğiz. Anadolu Arastası Projemiz var. Orayı da bitirip demokrasinin beşiği olarak halkımızın hizmetini sunacağız... Ve söz verdiğimiz pek çok projeye birlikte imza atmaya devam edeceğiz. Yurttaşlarımız bizden hizmet bekliyor... Biz de, Nilüferlilere layık olmaya çalışıyoruz... Nilüfer için 14 yıl önce kurduğumuz hayalleri, yakın mesafeleri tüm zorluklara rağmen, birer birer aşarak yaşama geçirdik. Süreç devam ediyor... Birlikte, geleceğin Nilüfer'ini oluşturuyoruz. Nilüferlileri daha iyi yaşam koşullarına ulaştırmak, çağdaş ve modern bir yaşam alanı kurmak için çalışıyoruz. Kalıcı olan sadece hizmetlerdir. Bu bilinçle "Önce insan" diyerek, hizmetlerimizi sürdüreceğiz...''

Konuşmaların ardından Nilüfer Tango Atölyesi ile Nilüfer Halk Dansları Topluluğu birer gösteri sundu. Başkan Mustafa Bozbey de Halk Dansları Topluluğu'nun Zeybek gösterisine eşlik ederek gecenin coşkusuna ortak oldu. Yıldönümü dolayısıyla kura çekilerek davetlilere çeşitli armağanlar takdim edildi.

Gecenin sonunda ünlü sanatçı Şevval Sam sahne alarak davetlilere güzel bir konser verdi. Sam Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği'nden oluşan geniş repertuarıyla davetlileri büyüledi. Başkan Bozbey ve konuklar da Sam'ın şarkılarını hep bir ağızdan söyledi 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.