SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi aylık gelir-gider tablosunu halkla paylaşıyor

Mudanya Belediyesi’nin aylık gelir gider tablosu, belediye girişine asılan dijital panoda kesintisiz olarak yayınlanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2022 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Belediyesi aylık gelir-gider tablosunu halkla paylaşıyor

Mudanya Belediyesi’nin aylık gelir gider tablosu, belediye girişine asılan dijital panoda kesintisiz olarak yayınlanmaya başladı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediyenin gelirlerini ve nerelere harcama yapıldığını tüm Mudanyalıların 7 gün 24 saat aralıksız öğrenebileceğini söyledi.

Kamusal yararı ön planda tutarak yapılan hizmetleri eşit, adil ve tarafsız bir şekilde halka sunduklarını söyleyen Türkyılmaz, şeffaf, katılımcı ve tüm Mudanya’yı kapsayan hizmet anlayışının, tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etti. Türkyılmaz, geride bıraktığı 8 yıllık dönemde tüm Sayıştay denetimlerinden de tertemiz çıktıklarını hatırlatarak, “Sponsor kullanmadan, tek bir kuruş borçlanmadan, bir liralık işi bir liraya yapıyor, alın terimizle çalışıyoruz. Bütün personelin maaşını gününden gününe ödemiş, bütün iş yaptığımız, hizmet aldığımız firmaların en fazla bir ay içinde alacağının tamamını yatırmış bir belediye yönetimiyle anılıyoruz. Şeffaf belediyecilik uygulamasıyla Türkiye’de örnek bir belediye haline geldik” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.