SON DAKİKA
Hava Durumu

Keskin mahalle mahalle dolaşıyor

'Yerinde yönetim' anlayışıyla yolan çıkan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, her yıl sonu olduğu gibi bu yıl da mahalle ziyaretlerine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2012 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2012 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Keskin mahalle mahalle dolaşıyor

Her gün iki mahalle muhtarını Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı ile birlikte ziyaret edecek olan Başkan Keskin'in ilk durağı Mehmet Akif Ersoy ve Sinandede Mahalle Muhtarları oldu.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Kadir Beşler ve Sinandede Muhtarı Burhan Ayık ile görüşen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ilgili müdürleri ve Ak Parti Yıldırım İlçe Başkan Vekili Şenol Şimşek, vatandaşların mahalle muhtarlarına ilettiği istek, öneri ve şikâyetlerini dinledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özge Keskin, ilgili müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde gerekli notları alarak, vatandaşların isteklerini en kısa zamanda çözüme ulaştırılmasını hedeflediklerini belirtti. Başkan Keskin ayrıca, "Yerinde yönetim amacıyla her gün iki mahalle muhtarı ve azalarını, Ak Parti İlçe Başkanlığı ile birlikte dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızın, muhtarlarına ilettiği ya da muhtarlarımızın tespitleri doğrultusunda mahallelerimizde iyileştirmeye giderek, Yıldırımlıların yaşam kalitelerini arttırmak istiyoruz. Yerel yönetimlerin uç beyleri olan muhtarlarımızın görüşleri bizler için çok önemli" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.