SON DAKİKA
Hava Durumu

Kent Konseyi Educaturk'te

Bursa Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi faaliyetleri Merinos AKKM Fuar Alanı'nda açılan stant ile Educaturk Bursa Yüksek Öğretim Günleri'nde öğrencilere anlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2012 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2012 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kent Konseyi Educaturk'te

Eurodesk yerel temas noktası olan Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 'Educaturk Bursa Yükseköğretim Günleri'nde bilgilendirme standı açtı. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuar Alanı'nda gerçekleşen yükseköğretim günlerinde Bursalı öğrencilere Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi çalışmaları ile Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH), Erasmus ve Gençlik Eylem Programları hakkında bilgiler verildi. Fuarı gezen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ise Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi standını da ziyaret ederek gönüllülerden faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

"Her kesime hitap ediyoruz"

Bursa Kent Konseyi'nin toplumun her kesimine hitap ettiğini söyleyen Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, 4 meclis ve 34 çalışma grubu ile bir Bursa markası olduklarını belirtti. Gençlere yönelik çalışmalara önem verdiklerini anlatan Pala, "Gençlik Meclisimiz önemli ve örnek işlere imza atıyor. Lise ve üniversite öğrencileri, çalışan ve çalışmayan gençler Gençlik Meclisi çatısı altında Bursa için projeler üretiyorlar. İlgi duyan tüm gençleri Bursa Kent Konseyi'ne davet ediyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.